Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

sâmbătă, 1 octombrie 2011

Colectie de Camelii pt Provocarea nr 18 Scrapper in Romania , tema : "Noapte de vara"

O noapte de vara este plina de stralucirea stelelor si racoarea binevenita atunci cand soarele se duce la culcare.
 Am creeat un nou model pe care l-am denumit Camelii , o poiana de flori in culori sidefate, stralucire ce te duce cu gandul la roua delicata ce se odihneste pe petalele florilor dupa o noapte de vara.
Cuprind in ele si sclipirea cerului instelat de vara - fiecare floare e finisata in mijloc, acolo unde este nectarul florilor, cu margele de nisip sau de sticla precum o pulbere de stele delicata ce pune in valoare armonia petalelor  .
http://scrapper-in-romania.blogspot.com

4 comentarii:

  1. Ce de floooooori!! un camp intreg:) imi place ca le-ai pus pe cele mai inchise pe margini, ca si cand o raza de luna le-ar lumina la mijloc si apoi restul s-ar pierde in noapte:)
    Foarte fain!
    bafta la provocare

    rux

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult Rux, ce frumos ai completat in cuvinte ceea ce am exprimat eu in imagine!Super!

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunate flori! O poiana plina de lumina si magie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt cu adevarat MINUNATE si formeaza impreuna o imagine atat de proaspata si atat de linistitoare!!! Mult succes la provocare Laura! :)

    RăspundețiȘtergere