Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

marți, 27 septembrie 2011

Povestea florilor magice- accesorii pentru tinute cu stil , disponibile acum pe http://www.kidsplaza.ro/

   Fiecare dintre noi admiram florile , ne bucuram de culorile lor, de veselia si bunadispozitia pe care ne-o dau atunci cand le privim.
   Designerii de succes au stiut dintotdeauna ca o floare accesoriu adaugata unei tinute scoate in evidenta frumusetea acesteia si face ca persoana care o poarta sa devina speciala, de neuitat.
   Florile Magice pe care le regasiti aici sunt confectionate din materiale textile si isi au povestea lor. Lucrate manual  petala cu petala , pot fi purtate atat ca Accesoriu tip  Brosa, iar datorita sistemului de prindere cu  ac se pot prinde de o bentita elastica si devin Accesoriu de Par, Bratara, Colier....Fiecare dintre ele este unicat sau lucrata in serie limitata, la cerere pot fi facute pe alte culori sau reluat acelasi model, dar cu specificatia ca fiecare este unic in felul lui .
   Unele modele sunt inspirate din Kanzashi, arta japoneza a gheiselor de a isi confectiona singure podoabele de par ( Floare de cires, petala de lotus, margareta, narcisa ), unele modele sunt inspirate din natura si frumusetea florilor care ne inconjoara ( maci, bujori, camelii, dalii, panselute), iar unele modele sunt mai zglobii avand forma unui fluture, a unor fundite.
  Atunci cand alegeti un accesoriu pentru a pune in valoare tinuta preferata puteti fie sa alegeti intr-o culoare asortata, fie intr-o culoare contrastanta care se asorteaza cu pantofii, cu geanta. Sau daca va atrage o anumita culoare puteti tine seama de valoarea terapeutica acesteia atunci cand este purtata. Iar creativitatea nu se opreste aici, cine stie ce noi modele pot aparea pe viitor.
  Iata si un mic ghid al culorilor si ce aduc ele atunci cand sunt purtate ( inspirat din http://www.terapii-naturiste.ro/terapii-alternative/cromoterapie/ghid-utilizare-culori.htm )  :

  •  Rosu - putere,curaj si protectie, imbunatateste metabolismul ;
  •  Portocaliu -optimism, energie,entuziasm, stimuleaza sistemul digestiv;
  • Galben-autocontrol,stimuleaza inteligenta, activeaza sistemul limfatic si asigura buna functionare a sistemului cardivascular;
  • Verde-regenereaza, aduce armonie, stimuleaza vindecarea;
  • Albastru-calm, liniste, faciliteaza regenerarea celulara;
  • Indigo- indeparteaza oboseala, purifica sistemul circulator;
  • Violet- amplifica creativitatea, imbunatateste sistemul imunitar;
  • Roz- calm , odihna;
  • Alb-puritate


Si bonus la fiecare achizitie de pe siteul
http://www.kidsplaza.ro/index.php

primiti cadou un stiker decorativ de pe  www.stikerstore.ro  ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu