Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

Cursuri: Pas 1: Curs Baza ThetaHealing®/ Pas 2: Curs Avansat ThetaHealing®/ Pas 3: Curs Manifestare si Abundenta ThetaHealing®Fundamentele ThetaHealing: Curs Baza  ThetaHealing® si Curs Avansat ThetaHealing®

Alegand aceste doua cursuri, aveti baza de a lucra cu tehnica ThetaHealing®, atat pentru partea mentala(convingeri, sentimente), cat si pentru partea emotionala(vindecarea inimii).
 Parcurgerea acestor cursuri va asigura usurinta si rapiditate in a lucra folosind tehnica ThetaHealing® atat pentru propria persoana, cat si pentru alte persoane. Pas 1: Curs  Baza  ThetaHealing®

Acest curs va ofera, asa cum este si numele lui, baza, totalitatea abilitatilor necesare de a lucra cu tehnica ThetaHealing.

Tehnica ThetaHealing este o metoda de lucru cu subconstientul nostru, cu totalitatea credintelor pe care noi le avem si care ne fac sa FIM intr-un anume fel, sa ACTIONAM si sa AVEM anumite rezultate.


In 1995, Vianna Stibal, fondatoarea metodei, s-a vindecat de cancer folosind conectarea in aceasta stare de regenerare a intregului organism, stare in care se elibereaza serotonina, hormon de crestere, dopamina.

Din 1998 Vianna Stibal a inceput sa predea aceasta tehnica in intreaga lume, iar din anul 2000 a fost adaugata ca metoda de lucru si reprogramarea subconstientului prin schimbarea de convingeri/tipare mentale limitative si instalarea in structurile noastre energetice a noi convingeri suportive, a sentimentelor pe care noi dorim sa le experimentam (incredere, bucurie, iubire, claritate, siguranta, acceptare....).
Accesand starea cerebrala Theta, o stare de relaxare foarte profunda a undelor cerebrale, ne linistim mintea si este foarte simplu, rapid si eficient sa lucram cu propriile limitari sau cu ale altor persoane. Astfel, accesam subconstientul si putem face schimbarile pe care le dorim.

In starea Theta, nivelul de serotonina, dopamina si hormon de crestere este stimulat, astfel apare o stare de bucurie, pace interioara.
Cristal de Apa- vibratia cuvantului/emotiei BUCURIE

Mult timp s-a crezut ca aceasta stare se poate obtine doar in starile avansate de hipnoza, in conditii de izolare si meditatie profunda, insa, acum este accesibila datorita metodei ThetaHealing, certificata prin cercetari stiintifice si pusa la dispozitie de Vianna Stibal, prin intermediul cursurilor acreditate, a cartilor si a manualelor.

Asa cum imi place mie sa spun, cum ar fi sa incepem sa ne facem ordine si curatenie in gandurile noastre? Orice energie odata creata poate fi transformata, iar noi suntem Creatorii propriei noastre realitati, responsabili de ceea ce se manifesta in corpul, mintea, emotiile si spiritul nostru. Energia care a creat tot ceea ce este, este prezenta si in noi, iar tot ce avem de facut este sa ne conectam la ea si sa incepem sa facem schimbari.

 Cum ar fi sa avem o minte clara, curata, organizata, creativa? Cum ar fi sa fim sustinuti de gandurile noastre in tot ceea ce facem? Cum ar fi sa avem ganduri benefice si stare de bine in propria casa atunci cand  facem curat, cand o improspatam, cand schimbam mobila? Sau atunci cand ne  ingrijim corpul, ne  schimbam  alimentatia sau facem exercitii fizice? Dar cand ne facem ordine in dulapuri si ne improspatam garderoba, cand in relatiile personale  si profesionale ne schimbam atitudinea?

Daca iti doresti armonie fizica, mentala, emotionala si spirituala, atunci acest curs iti poate aduce schimbarea dorita!

De ce ti-ai dori sa participi la acest curs?
 • ·        Inveti metoda de conectare rapida in starea cerebrala Theta.
 • ·        Inveti cum sa iti focalizezi gandirea.
 • ·        Stii cum sa faci o citire intuitiva pentru a identifica blocajele fizice, mentale, emotionale, spirituale si stii cum sa ceri apoi o vindecare energetica.
 • ·        Stii cum sa faci o echilibrare a centrilor energetici (chackrelor).
 • ·        Iti identifici sistemul de convingeri si ce convingeri iti sunt de folos, ce convingeri nu te sprijina in ceea ce iti doresti.
 • ·        Inveti testarea musculara prin care afli ce convingeri sunt Adevarate in subconstient.
 • ·        Intelegi  de ce nu se vindeca unii oameni. Afli cum s-au format convingeri in subconstient si cum pot fi schimbate.
 • ·        Intelegi cele 7 planuri ale Existentei si cum interactionam noi cu tot ceea ce ne inconjoara.
 • ·        Inveti cum sa te protejezi energetic, sa faci o intrerupere de energie.
 • ·        Iti sunt activati cromozomii tineretii si vitalitatii, ti se accelereaza simturile paranormale/intuitive.
 • ·        Inveti cum sa te conectezi cu Ingerii pazitori.
 • ·        Inveti despre tehnica de lucru cu spirite nesupuse, atacuri paranormale.
 • ·        Inveti recuperarea partilor de suflet.
 • ·        Stii cum sa faci exercitiu de manifestare a ceea ce iti doresti.
 • ·        Inveti cum sa iti atragi sufletul pereche.
 • ·        Inveti cum sa ceri inlocuirea defectelor genetice.

Acest curs Nu e pentru tine daca:
 • ·        Doresti sa ramai in starea de victima.
 • ·        Daca starea de bine/fericire a ta si a celorlalti te deranjeaza.
 • ·        Abundenta materiala si atragerea a tot ce este mai bun in viata ta nu este intre prioritatile tale.
 • ·        Vrei sa fii in continuare fara energie si vitalitate in tot ceea ce faci.
 • ·        Vrei sa fii suparat si sa consideri ca altcineva este responsabil pentru starea in care te afli.

Durata cursului-3 zile. 

Curs Baza  ThetaHealing®Vineri 21 Octombrie 18.00-21.30
Sambata 22 Octombrie 10.00-17.00(cu o ora pauza de masa neasigurata de organizator)
Duminica 23 Octombrie 10.00-17.00(cu o ora pauza de masa neasigurata de organizator)

497 Ron plata pana pe 9 Octombrie,
597 Ron plata pana pe 16 Octombrie,
697 Ron plata pana pe 21 Octombrie

Cadouri in valoare de 200 ron: sedinta ThetaHealing® individuala cu mine de 30 minute, in valoare de 100 ron si Testare Biorezonanta pentru a evalua sanatatea intregului organism in valoare de 100 ron.


Locuri Limitate!!!  Prioritate au persoanele care se inscriu si fac plata in avans in contul bancar.

Genkko Global Company SRL CUI: 33890088 J23/3602/2014 Adresa: Str Fierari, nr 40, Ciorogarla, Ilfov Cod IBAN: RO91BTRLRONCRT0312949701 Banca Transilvania

Detalii- plata curs baza –Laura

In limita locurilor disponibile, daca ati mai facut acest curs cu mine il puteti repeta platind doar 50 % , sau daca ati facut cu alt instructor il puteti repeta platind 75% din valoarea cursului( va rog trimiteti foto copie a diplomei si e mailul pe care l-ati avut la inscrierea ca si practicant Theta Healing)

Participantii primesc:
·        Manualul cursului in limba romana
·        La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com
·        Posibilitatea de a achizitiona direct la curs cartea ThetaHealing®, de Vianna Stibal cu 40ron. Cartea corespondenta cursului de Baza, o puteti cumpara si inainte de a veni la curs, cuprinde mai detaliat exercitiile pe care le facem la curs. Locatie curs:
Hotel Marriot- Calea 13 Septembrie nr 90, sector 5, Bucuresti


Inscriere si detalii :
 Laura Ioana Popescu
Instructor/ Coach-Terapeut ThetaHealing®
Mobil: 0722603916

Mail: contact[@]magiabucuriei.ro


............................................................................................................................................................................................................................................................................................................  Ai facut deja cursul de Baza ThetaHealing®? Atunci e timpul sa iti detoxifiezi emotiile, sa inveti cum sa iti creezi o viata extraordinara!!!Pas 2: Curs Avansat ThetaHealing®

In acest curs aprofundezi informatiile primite in cusul de Baza Theta Healing. Vei primi din partea instructorului cca 900 de dowlowduri/ instalari de sentimente benefice pentru a trece de provocarile vietii si a trai fiecare zi plina de pace/liniste/iubire/ bucurie . • Inveti cum sa lucrezi mai profund pentru eliberarea credintelor de baza ce te mentin in anumite tipare mentale/ Programe care te impiedica sa iti traiesti ACUM viata cu Pace, Armonie, Iubire, Bucurie, Sanatate... si tot ce e mai bun si tu meriti pe acest Pamant fiindca esti Creatie Divina.


 • Intelegi mai aprofundat lucrul si vindecarea cu cele 7 planuri ale existentei.


 • Inveti cum sa lucrezi eficient pentru eliberarea sentimentelor de vibratie joasa care iti consuma energie, a celor 3 R: REGRETE, RESENTIMENTE, RESPINGERE. • Inveti cum sa cureti Amintiri Plutitoare, emotii care au ramas dupa evenimente care ti-au adus un puternic impact emotional, amintiri cu impact emotional puternic. • Inveti cum sa trimiti Iubire copilului din pantec si sa cureti toate emotiile de vibratie joasa care au fost simtite de cand corpul tau a fost creat in burtica mamei. • Inveti cum sa recreezi Sufletul ranit si cum sa vindeci inima ranita dupa toate suferintele in care ai pus suflet si inima. • Inveti Cantecul Inimii, un exercitiu puternic de eliberare emotionala care curata dureri ale tale proprii si ale intregii planete cae a avut aceeasi trauma/suferinta ca si tine.  • Te conectezi cu Stramosii. • Te conectezi cu plantele, animalele. •  Inveti sa cureti materia anorganica, sa cureti energetic tot ce e in jurul tau si sa instalezi sentimente benefice in casa, obiecte. • Te conectezi cu Eul/Sinele tau Superior, totalitatea virtutiilor maiestrite de Sufletul tau in toate timpurile, planurile, dimensiunile. • Te conectezi cu Timpul tau divin, afli cand si care iti este misiunea asumata de Sufletul tau pe Pamant, care sunt activitatile potrivite si oamenii ce fac parte din viata ta ca parte a impartasirii darurilor tale de Iubire pe acest Pamant.


Conditii prealabile: Absolvirea cursului Baza ThetaHealing.Curs Avansat ThetaHealing® 
(conditii- absolvire prealabila curs Baza) 


Vineri 28 Octombrie: 18.00-21.30
Sambata 29 Octombrie: 10.00-17.00 (cu pauza de masa o ora/neasigurata de organizator)

Duminica 30 Octombrie: 10.00-17.00 (cu pauza de masa o ora/neasigurata de organizator)


497 Ron plata pana pe 16 Octombrie,
597 Ron plata pana pe 23 Octombrie,
697 Ron plata pana pe 28 Octombrie

Cadouri in valoare de 200 ron: sedinta ThetaHealing® individuala cu mine de 30 minute, in valoare de 100 ron si Testare Biorezonanta pentru a evalua sanatatea intregului organism in valoare de 100 ron.


Locuri Limitate!!!  Prioritate au persoanele care se inscriu si fac plata in avans in contul bancar.

Genkko Global Company SRL CUI: 33890088 J23/3602/2014 Adresa: Str Fierari, nr 40, Ciorogarla, Ilfov Cod IBAN: RO91BTRLRONCRT0312949701 Banca Transilvania

Detalii- plata curs avansat–Laura

In limita locurilor disponibile, daca ati mai facut acest curs cu mine il puteti repeta platind doar 50 % , sau daca ati facut cu alt instructor il puteti repeta platind 75% din valoarea cursului( va rog trimiteti foto copie a diplomei si e mailul pe care l-ati avut la inscrierea ca si practicant Theta Healing)Participantii primesc:
·        Manualul cursului in limba romana
·        La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com
·        Posibilitatea de a achizitiona direct la curs cartea ThetaHealing®, de Vianna Stibal cu 40ron. Cartea coresopondenta Cursului de Avansat, o puteti cumpara si inainte de a veni la curs, cuprinde mai detaliat exercitiile pe care le facem la curs. 
Locatie curs:
Hotel Marriot- Calea 13 Septembrie nr 90, sector 5, Bucuresti


Pas (3): Curs Rhythm, pentru o greutate perfecta(ThetaHealing®)

Conditii prealabile: Absolvirea cursului Baza ThetaHealing®  si Avansat ThetaHealing® .
Iti doresti sa te privesti in oglinda cu admiratie, sa te simti in echilibru fizic, mental si emotional in fiecare clipa? Afla in acest curs cum sa parcurgi drumul catre greutatea ideala cu bucurie si entuziasm! Aici iti regasesti Ritmul tau interior, armonia in toate structurile tale!

Acest curs este despre sanatate si vitalitate maxima, despre incredere in tine, despre siguranta, despre a te iubi pe tine insuti astfel incat sa radiezi energia ta in aceasta lume in tot ceea ce faci. 

Corpul tau cand este sanatos stie cat si ce sa ceara ca alimentatie, cum sa se odihneasca, cum sa aiba energie in activitile pe care le ai de facut.

Ce vei obtine la acest curs?
 • Depasirea credintelor limitative legate de greutate corporala, unele dintre ele preluate din familie,  de la stramosi,  din societate. Vei primi noi credinte  legate de corpul tau care te vor face sa fii fericit/a cu corpul tau.
 • Vei identifica fricile care este necesar sa fie eliberate din toate structurile tale pentru a permite fiecarei celule din corp sa fie in armonie cu tine insuti.
 • Inveti care sunt cele mai potrivite suplimente naturale care te ajuta sa eliberezi toxinele stocate in corp, vei invata cum sa le introduci cu usurinta in programul zilnic. 
 • Inveti cum sa faci curatari si detoxifieri periodice ale corpului, mentinand in mod normal viata de zi cu zi, astfel incat fiecare celula sa fie sustinuta in activitatea pe care o are de facut.
 • Vei elibera prin Cantecul inimii blocajele emotionale, tristetea, depresia, durerea, greutatea regretelor din energia ta si a intregii Planete conectate cu acestea.
 • Inveti cum sa binecuvantezi mancarea, sa o cureti energetic de orice amprente de vibratie joasa, sa beneficiezi la maxim de fiecare data de nutrientii din alimente.
 • Vei afla exercitiul secret al Vianei Stibal, creatoarea terapiei ThetaHealing®, de a slabi si a fi puternic, prin care corpul invata mental sa faca exercitii fizice si isi regleaza metabolismul.
Acest curs este completat de experienta mea in sanatate si frumusete de peste 20 ani, de informatii aplicate si verificate. Este uimitor cum atunci cand corpul este in echilibru se deblocheaza ca prin magie: relatiile interpersonale, abundenta financiara, succesul in toate domeniile vietii!
Bonus: Vom lucra in acest curs cu eliberarea de dependente fizice, mentale, emotionale.

Data Curs

Vineri 4 Noiembrie 10-17(cu pauza de masa o ora/neasigurata de organizator)


297 Ron plata pana pe  23 Octombrie,
347 Ron plata pana pe 30 Octombrie,
397 Ron plata pana pe 4 Noiembrie

Cadouri in valoare de 200 ron: sedinta ThetaHealing® individuala cu mine de 30 minute, in valoare de 100 ron si Testare Biorezonanta pentru a evalua sanatatea intregului organism in valoare de 100 ron.


Locuri Limitate!!!  Prioritate au persoanele care se inscriu si fac plata in avans in contul bancar.

Genkko Global Company SRL CUI: 33890088 J23/3602/2014 Adresa: Str Fierari, nr 40, Ciorogarla, Ilfov Cod IBAN: RO91BTRLRONCRT0312949701 Banca Transilvania

Detalii- plata curs Rhythm–Laura

In limita locurilor disponibile, daca ati mai facut acest curs cu mine il puteti repeta platind doar 50 % , sau daca ati facut cu alt instructor il puteti repeta platind 75% din valoarea cursului (va rog trimiteti foto copie a diplomei si e mailul pe care l-ati avut la inscrierea ca si practicant Theta Healing)Participantii primesc:
·        Manualul cursului in limba romana
·        La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com

·        Locatie curs:
Hotel Marriot- Calea 13 Septembrie nr 90, sector 5, BucurestiInscriere si detalii :
 Laura Ioana Popescu
Instructor/ Coach-Terapeut ThetaHealing®
Mobil: 0722603916

Mail: contact[@]magiabucuriei.roPas (3): Curs Manifestare si Abundenta  ThetaHealing® 
Conditii prealabile: Absolvirea cursului Baza ThetaHealing®  si AvansatThetaHealing®   

In cursul de ThetaHealing de Manifestare si Abundenta invatam cum sa lucram mai profund prin "saparea" convingerilor profunde din subconstient, curatam principalele blocaje ce ne impiedica sa avem abundenta in toate domeniile din viata noastra: REGRETE; RESENTIMENTE; RAVNA; MANIA; LIPSA DIRECTIEI; PARTENERUL/SOCIETATEA E MEREU IMPOTRIVA NOASTRA; EXPRESIA SARACUL DE MINE; CHELTUIALA EXCESIVA; ASTEPTAREA DE A PRIMI CEVA PENTRU NIMIC; SA LUAM CE NU E AL NOSTRU; BANII SUNT RADACINA TUTUROR RELELOR; DORINTA DE PUTERE/MANIPULARE; PLANGEREA/STAREA DE VICTIMA; INVINUIREA DIVINITATII PENTRU SOARTA/LIPSURI.

Creem de fiecare data cand gandim, vorbim si actionam. Dincolo de conceptul de Gandire Pozitiva, suntem responsabili de fiecare manifestare din viata noastra fiindca suntem parte din Creatie. 

Ati observat ce se intampla atunci cand ne mentinem Intentia, Focusul, Atentia pe anumite ganduri, cuvinte si actiuni, cum acestea ne determina rezultatele? Daca spunem: "vai saracul de mine, pe mine nu ma ajuta nimeni, toate imi merg prost" cum credeti ca va fi viata noastra comparativ cu atunci cand spunem: "intalnesc intotdeauna oamenii potriviti, ce norocos sunt, sunt recunoscator pentru tot ceea ce am, gasesc intotdeuna solutii"?

 Este precum o calatorie: decidem ca vrem sa mergem intr-un anumit Oras, apoi cautam solutii si facem pasi pentru a merge catre directia stabilita(cu masina, trenul, avionul, decidem bugetul, in cat timp ne dorim sa ajungem, cum sa calatorim, apoi mergem la drum). Chiar daca la inceput nu vedem destinatia finala, stim unde vrem sa ajungem, tocmai de acea cel mai important este, in primul rand, sa ne hotaram ce ne dorim in viata noastra si ce nu ne mai dorim.


Incepem cu un chestionar al abundentei, prin care identificam cu testarea musculara convingeri limitative din subconstientul nostru. Le identificam si le lucram cu ajutorul instrumentelor deja invatate in Cursul de Baza si avansat: dezinstalarea convingerilor, extragerea fricilor, instalarea de convingeri suportive, sentimente benefice, recuperari de parti de suflet, vindecarea copilului din pantec...

Invatam apoi cum sa mentinem obiceiuri benefice pentru abundenta:

 • stabilirea intentiilor;
 • idei marete, ce imi dau voie sa creez?;
 • sa fim destepti;
 • sa ne cunoastem produsul/serviciul pe care il oferim incat oamenii sa fie multumiti;
 • sa-i ascultam pe altii dar sa ne pastram propriul spatiu;
 • sa ne asiguram ca ne mentinem in mediul potrivit;
 • sincronizarea Divina, ce promisiuni am facut energiei Creatiei sa manifestam pe acest Pamant;
 • stabilirea granitelor pentru a ne pastra echilibrul intre ce daruim si ce este al nostru;
 • onestitate;
 • responsabilitate;
 • generozitate;
 • reputatia-cum ne purtam cu oamenii?;
 • planificarea;
 • amintirea viitorului.
Invatam regulile casei, ce este bine sa mentinem in casa noastra.
Deci, tu esti pregatit sa primesti si manifesti abundenta in viata ta? Atunci acest curs este pentru tine!
Bonus: Vom lucra in acest curs cu eliberarea de dependente fizice, mentale si emotionale!

Data Curs Manifestare si abundenta ThetaHealing® :


Sambata 5 Noiembrie: 10.00-17.00 (cu pauza de masa o ora/neasigurata de organizator)

Duminica 6 Noiembrie: 10.00-17.00 (cu pauza de masa o ora/neasigurata de organizator)


497 Ron plata pana pe 23 Octombrie,
597 Ron plata pana pe 30 Octombrie,
697 Ron plata pana pe 5 Noiembrie

Cadouri in valoare de 200 ron: sedinta ThetaHealing® individuala cu mine de 30 minute, in valoare de 100 ron si Testare Biorezonanta pentru a evalua sanatatea intregului organism in valoare de 100 ron.


Locuri Limitate!!!  Prioritate au persoanele care se inscriu si fac plata in avans in contul bancar.

Genkko Global Company SRL CUI: 33890088 J23/3602/2014 Adresa: Str Fierari, nr 40, Ciorogarla, Ilfov Cod IBAN: RO91BTRLRONCRT0312949701 Banca Transilvania

Detalii- plata curs avansat–Laura

In limita locurilor disponibile, daca ati mai facut acest curs cu mine il puteti repeta platind doar 50 % , sau daca ati facut cu alt instructor il puteti repeta platind 75% din valoarea cursului (va rog trimiteti foto copie a diplomei si e mailul pe care l-ati avut la inscrierea ca si practicant Theta Healing)Participantii primesc:
·        Manualul cursului in limba romana
·        La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul www.thetahealing.com

·        Locatie curs:
Hotel Marriot- Calea 13 Septembrie nr 90, sector 5, BucurestiInscriere si detalii :
 Laura Ioana Popescu
Instructor/ Coach-Terapeut ThetaHealing®
Mobil: 0722603916

Mail: contact[@]magiabucuriei.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu