Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

sâmbătă, 1 octombrie 2011

Proiect formare profesionala continua - voi preda cursul de tehnician masor

http://calificari-coaforcosmetica.ro/

   Fiecare dintre noi invatam pe tot parcursul vietii , iar cunostintele dobandite ne pot ajuta sa ne gasim un job mai bun, sa fim mai bine platiti, sa ne alegem locul unde ne dorim sa muncim incat sa facem cu placere si bucurie activitatea care sa ne aduca  veniturile de care avem nevoie pentru a ne implini visurile, dorintele, necesitatile.

S.c. Magic Young s.r.l in parteneriat cu S.c. Mondo Cariere srl , organizeaza cursuri GRATUITE de MANICHIURA, PEDICHIURA,COAFOR,COSMETICA,TEHNICIAN MASOR, in cadrul proiectului Facilitarea accesului angajatilor la programe de formare profesionala continua, cofinantat din Fondul Social European prin programul operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Cursul de Tehnician Masor incepe pe 1 decembrie.
Detalii despre inscriere si calificarea pentru a participa la cursuri gasiti pe site.

http://calificari-coaforcosmetica.ro/ ,


Imagine de la conferinta de lansare.
Eu voi preda cursul de tehnician masor. Va astept cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu