Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

duminică, 20 aprilie 2014

PASTE FERICIT! HRISTOS A INVIAT! REDESCOPERA-TI LUMINA INTERIOARA, INVATA DE LA UMBRE

Paste fericit! Hristos a inviat!

 ITI MULTUMESC CA LUMINEZI ACEASTA LUME CU INIMA TA ! . FIECARE DINTRE NOI ARE O FLACARA IN INIMA CE INSPIRA PE CELALALT, PERMITE-TI TIE INSUTI SA LUMINEZI IN FIECARE ZI! STRALUCIREA TA INTERIOARA VA APRINDE STRALUCIREA CELUILALT !

Astazi va recomand un exercitiu de a fi lumina : "În timp ce te trezești, când miști, mănânci sau muncești adu-ți aminte de tine ca de o lumină, ca și cum o flacără arde în inima ta, iar corpul nu este decât aura din jurul flăcării. Imaginează-ți-o: în inimă arde o flacără, iar corpul tău este doar o aură luminoasă în jurul flăcării; doar o lumina în jurul flăcării. Permite-i să pătrundă adânc în mintea și conștiința ta. Îmbibă-te cu ea....http://www.icscc.ro/ro/blog/inima-luminii "

Si un film exceptional, UMBRA , despre puterea acelor parti din interiorul nostru pe care le respingem. Cand iti descoperi lumina interioara, iti redescoperi umbrele. Accepta-le in totalitate, fiindca sunt parte din tine si te pot face mai puternic, ele vin cu daruri pentru tine. https://www.youtube.com/watch?v=NSJ9tgh_BXsNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu