Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

marți, 8 noiembrie 2011

Provocarea Scrapper in Romania nr 20# Mov si Lila

Dragii mei,

Mi-a placut tare mult sa fiu prima luna trecuta cu lucrarea mea la provocare. Azi dimineata am intrat sa vad ce noua provocare este, am vazut ca e mov si lila, apoi m-am pus pe treaba. Tocmai imi doream sa fac ceva cu ametist asa ca e binevenita tema. Am terminat de facut aceste minunate flori pe care eu le numesc bujori, apoi cand am intrat sa postez pe Scrapper in Romania ,surpriza frumoasa a fost sa descopar ca am castigat locul 1 cu lucrarea mea de luna trecuta. Ce bucurie, ce magie ! http://www.scrapper-in-romania.blogspot.com/
Iata ce am pentru provocarea Mov si Lila: O pernuta de ace care are pe lateralul ei 4 dintre modelele pe care le predau la atelierele mele de creatie ( Trandafir, narcisa, floare de cires, panseluta ) si o suita de bujori cu ametist in mijloc care pot fi purtati in multiple feluri- brosa, agrafa,bentita, colier, bratara, elastic de par, decoratiune pentru geanta, curea....( are dublu sistem de prindere pe spate ). Pretul acestor delicate si pretioase floricele este 15 ron bucata...( Primiti bonus pentru fiecare accesoriu cumparat : agrafa, bentita elastica, bentita de par, elastic pentru a putea purta ca bratara... tot ce aveti nevoie pentru a face acest accesoriu multifunctional magic!).
Culoarea ametistului este corespondentul celei de-a 7-a chakre care ne conecteaza cu spiritualitatea.

Ce beneficiii aveti purtand Ametist?
Aduce putere, stabilitate, rezistenta, pace, o buna judecata, pace interioara, vise, calm, dragoste, fericire, prietenie, protectie, idei noi.
Este o piatra a succesului in afaceri.
Ajuta la canalizarea energiilor.
Aduce pace interioara, mareste increderea de sine, respectul pentru propria persoana.
Excelent pentru meditatie, rugaciune, post.
Reduce furia, nerabdarea, cosmarurile, stressul, agitatia.
Fereste de gandurile negative, protejeaza impotriva magiei negre, apara de blesteme.
Ajuta la atingerea unor niveluri inalte de spiritualitate, la iluminarea spirituala.
Are calitatea de a purifica, linisti, de a transforma energiile inferioare in energii superioare, de a transforma energia negativa in energie pozitiva.
Protejeaza impotriva atacurilor psihice malefice.
Ajuta la intelegerea etapelor de transformare in viata omului, precum moartea sau nasterea, pierderea cuiva drag, confera o directie in momente de deruta.
Are efect de calmare in perioade de stress, depresie, tristete, disperare, lipsa de comunicare. ( Info preluat de pe 
http://www.rinaldo.ro/pietre/ametist.htm  )
Va multumesc tuturor  care priviti micile mele creatii! Va astept cu drag sa  va ghidez in a le realiza si pe ale dv.

Contactati-ma pentru ateliere de creatie ca forma de stimulare a creativitatii,odihna activa, activitate de team building, ele sunt o metafora ce putem face cu bucati inutile de material, cum le putem transforma in flori minunate prin folosirea unor operatiuni pe care le stim deja ( taiat, impaturit, lipit ....) dar care inlantuite intr-o ordine si cu un scop final duc la realizarea accesoriilor unicat. Si daca dv. puteti face asta cu o bucata de material care era inutila, ganditi-va ce altceva inutil prezent acum in viata dv poate fi transformat si duce la un nou rezultat final? ( Vin eu la dv. cu tot ce este necesar-materiale, foarfeci, lipici...., tot ce aveti nevoie sunt doua manute libere)
Revin in curand cu detalii despre atelierele open ale lunii Noiembrie ( la care este binevenit oricine doreste ) !


  • Iata date despre primul atelier open al lunii Noiembrie,joi 10 Noiembrie ora 19. : Voi impartasi "magia bucuriei" la o seara de meditatie si creativitate. Vom face modelul Trandafiri Infloriti care a iesit castigator la provocarea de luna trecuta.

http://www.facebook.com/event.php?eid=218636604871676


Va recomand un proiect finantat cu fonduri europene, pentru dv sau cunostinte din Bucuresti si Ilfov cursuri GRATUITE de Tehnician Masor . Inscrierile au inceput deja, cursurile incep pe 1 Decembrie. Detalii si inscrieri la http://calificari-coaforcosmetica.ro/.



17 comentarii:

  1. Laura, felicitari pentru premiul 1!!:)
    Trebuie sa recunosc ca te-ai miscat cu viteza luminii! Si ce lucrusoare frumoase ai facut!!!
    Tare mult imi place ametistul!
    bafta la provocare
    rux

    RăspundețiȘtergere
  2. este superb.
    bafta in continuare la provocare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru premiul obtinut la provocarea nr 19. Superbi bujorii tai. Nu stiam ca ametistul are atatea proprietati!Multumesc pentru informatii. Bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pentru premiul I obtinut la provocarea numita Vremea nuntilor. Am citit cu mare interes materialul scris de tine mai sus si pot sa spun ca e cu adevarat captivant si inveti din el multe lucruri noi. In ceea ce priveste lucrarile tale pentru noua provocare pot sa spun ca sunt absolut superbe.Poate ca faptul ca te-ai inscris din nou prima in concurs va fi cu noroc pentru tine si de data aceasta. Adevarul e ca te pricepi foarte bine la confectionarea florilor textile. Mult succes la provocarea cea noua! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multe felicitari pentru premiu si pentru noile creatii. Sunt foarte frumoase iar textul ce le insoteste foarte instructiv. Felicitari si pentru atelierele pe care le desfasori cu atata daruire. Tare mult mi-ar place sa particip si eu la un astfel de atelier, daca as fi in orasul tau. Mult succes la noua provocare.
    vavaly

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari pentru premiu.
    Imi place tare mult cum ai raspuns provocarii mele si iti doresc multa bafta la aceasta noua provocare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari, Laura, pentru premiul castigat.

    Vad ca ai fost foarte prompta si ai postat imediat cum s-a lansat noua provocare. Foarte reusite 'ametistele'. Bafta la provocare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai lucrari minunate si meriti toate premiile din lume. :) succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari pt. premiul 1! :)
    Foarte interesanta si creatia pt. urmatoarea provocare!
    Mult succes! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Va multumesc tare mult tuturor! Am observat ceva super : La primele provocari asteptam pana aproape in ultima clipa , din dorinta de a face ceva deosebit, de a vedea ce au creat si ceilalti participanti. Si am observat ca nu eram singura care tot astepta pana pe ultima suta de metri( si asta nu doar la provocari, ci peste tot in viata). Iar cand m-am inscris prima luna trecuta, inca din primele zile dupa lansare, parca si toti ceilalti creatori s-au mobilizat mai repede si au facut lucrari minunate. Asa ca mi-am spus ca e precum in viata, daca vreau sa vad actiune si rezultate de la ceilalti, e necesar ca eu sa fiu un exemplu si sa actionez ! Va iubesc pentru tot ceea ce faceti si impartasiti cu ceilalti ! Bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt minunate florile mov, FELICITARI, tin pumnii stransi pentru urmatoarea provocare :)!

    RăspundețiȘtergere
  12. Felicitari pentru premiul I!!A iesit superba pernuta de ace,imi plac foarte mult florile pe care le realizezi.
    Bafta la provocare!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt superbe florile tale.
    Felicitari pentru premiu si bafta in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce lucruri minunate poti sa faci! Felicitari! O sa vizitez si magazinul online. Mult succes in tot ce iti propui!

    RăspundețiȘtergere
  15. Felicitari pentru premiu!! Si felicitari pentru floricele, sunt facute cu multa grija pentru detaliu.

    RăspundețiȘtergere
  16. Felicitari pentru premiu si pentru lucrarea facuta pentru noua provocare.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ingenioasa alaturare a unei pernute de ace cu o suita de bujori toate atat de frumoase! Felicitari si succes!

    RăspundețiȘtergere