Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

luni, 7 noiembrie 2011

Denim- Ce putem face cu blugii? Ateliere de creatie Noiembrie ,Sambata 19 noiembrie si marti 29 Noiembrie

  Luna aceasta trecem la meteriale mai groase in ton cu vremea de afara.
La atelierele de creatie ale lunii Noiembrie invatati 3 modele potrivite mai ales pentru materiale mai groase , gen blug, stofa, bumbac tip apretat,sau un mic truc daca aveti un material mai subtire si vreti sa-l folositi- il puteti stropi cu spray de apret apoi il calcati si devine deja mai "batos" , tocmai bun de mesterit aceste modele.
In poze puteti vedea : pernute de ace facute din buzunarele de blugi si 3 modele de flori ( steluta, petala de lotus si margareta) .

Urmatoarele ateliere Flori magice ale lunii Noiembrie vor avea loc astfel :Sambata 19 Noiembrie  :

13.00-14.15- Model Steluta ( cea in 5 colturi din fotografie)
14.15-15.30 -Model Petala de lotus ( Cea cu 6 petale in fotografie)
15.30-16.45- Model Margareta ( cea cu multe petale )
si Marti 29 Noiembrie :

18.00-19.15- Model Steluta ( cea in 5 colturi din fotografie)
19.15-20.30 -Model Petala de lotus ( Cea cu 6 petale in fotografie)
20.30-21.45- Model Margareta ( cea cu multe petale )


 Va invitam la acest atelier  ce va dezvolta creativitatea si va scapa de stress. Cum? Plecand de la bucati de material aparent inutile, pas cu pas, prin indicatiile primite de a face operatiuni pe care le faceti in mod obisnuit ( taiat cu foarfeca, indoit, lipit...), obtineti un accesoriu pe care poate la inceput nu credeati ca-l puteti face. Si astfel atelierul devine o metafora, ce puteti face in viata dv. cu alte lucruri care aparent sunt inutile? Cum pot fi transformate si puse impreuna pentru un nou rezultat final?  Distrati-va, experimentati odihna activa si invatati sa confectionati chiar dv. accesorii florale unicat din materiale textile ! Puteti face floarea dv. ce nu se va ofili niciodata.

  
Ce invatati?

  Fiecare atelier dureaza 1h si 15 minute, timp in care invatati modelul floral respectiv . Invatati cum sa accesorizati creeatiile  florale ca brosa, clama, bentita fantezie, bratara, colier...
  Veti fi propriul designer al accesoriilor unicat .Barbatii sunt binevenitii pentru a se relaxa si simti bine alaturi de noi, iar creatiile lor vor fi un excelent cadou pentru doamnele care vor aprecia flori cadou ce nu se ofilesc niciodata.

Ce primiti ?
Tot ceea ce este necesar pentru a face creeatia dv unicat -materiale textile de lucru, lipici special ,diverse sisteme de prindere.....
Creatiile  le pastrati pentru a le purta, a le face cadou....a le vinde
Primiti bonus: elastic ce va permite sa accesorizati florile ca bentita, bratara

Cost :
-45 ron/participare la un atelier cu un model
-35 ron/participare la un atelier cu un model daca participati la doua ateliere consecutive cu modele diferite , sau daca veniti insotita de o prietena la un atelier
-30 ron/participare la un atelier cu un model daca va inscrieti la toate 3 sau veniti cu inca 2 prietene la un atelier.
Prioritate au persoanele care se inscriu la toate cele 3 ateliere.

Oferta speciala pentru cei care au mai participat la alte ateliere organizate de mine si participa la aceste 3 noi modele ! Primiti cadou un kit de creatie in valoare de 30 ron  ce cuprinde:

  • 1metru elastic negru lat de 1 cm -2 ron
  • 1metru lantisor metalic negru -7 ron
  •  set de ace de cusut -1 ron 
  • 10 sisteme de prindere tip brosa- 3 ron
  • 2 seturi de ace de siguranta - 2 ron
  • bentita de par -2 ron
  • cutie depozitare compartimentata- 13 ron


Locuri limitate: 14 locuri/atelier .Varsta minima de participare 10 ani ( lucram cu foarfeca si ac )
Locatia : Popa Soare nr 7, langa Unirii  http://www.mystictree.ro/map.jpg

Inscriere, confirmare participare si detalii la 0762834516 /0722603916, mail witteveenlaura@gmail.com.
NOTA: Nu puteti ajunge la atelier dar va doriti sa aveti o astfel de intalnire petrecere gen team building cu prietenii sau colegii? Contactati-ma pentru oferta si vin eu la dv. cu tot ceea ce este necesar!
Aceste Stelute sunt facute din material mai subtire, dar apretat si calcat :). Un mic truc pentru a putea folosi si materiale mai subriri.

Un comentariu: