Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

vineri, 7 octombrie 2011

Vremea nuntilor-provocarea nr 19 Scrapper-in-Romania

  http://www.scrapper-in-romania.blogspot.com/


 O noua provocare de la scrapper in Romania si de data aceasta voi fi prima care posteaza! Luna trecuta am fost aproape sa ratez inscrierea :) datorita inscrierii mele in ultima zi.  Acum am creat un nou model de flori hand made din material textil ( l-am denumit trandafiri infloriti) ,un buchet de flori diafane inconjurate de pietre,precum va fi si urarea catre miri "Casa de piatra".
     Pietrele sunt aduse unele din Grand Canaria(Spania) , din prima mea vacanta adevarata(All Inclusive-ce rasfat) iar altele sunt de la munte din Romania- semn de pregatire a variantelor de calatorie pentru luna de miere. Aceste pietre le folosesc atat ca decor cat si terapeutic la nevoie . Fiindca Grand Canaria e insula vulcanica, pietrele mele sunt roci vulcanice ideale pentru un masaj cu pietre,dar la fel de bune sunt si celelalte pietre ( cum le folosesc? - le pun intr-un recipient mai mare,torn apa clocotita peste ele, dupa cateva minute le scot si asez pe un prosop pe pat aranjate astfel incat sa ma pot asza cu zona spatelui pe ele. Le acopar cu alt prosop, ma asez intansa cu spatele pe prosop si ma acopar cu o paturica. Datorita faptului ca o piatra are densitatea apropiata de cea a tesutului muscular transferul de caldura unde este o zona blocata se face in mod natural si placut. E foarte eficient, testati si dv. , va recomand !-aici beneficiati de secretele mele de treapeut si trainer pt ingrijire corporala si faciala cu peste 15 ani experienta in fizioterapie la Spital Malaxa si SPA la Hotel Marriott )
     Si fiindca tot e vorba de luna de miere unele flori au in mijloc margele de nisip de culoarea mierei,iar celelalte au perlute de sticla adecvate pentru stralucirea unei nunti.
Florile pot fi folosite atat ca brose cat si ca accesorii de par datorita sistemului dublu de prindere. Pot deveni cocarde pentru invitati, pot pune in valoare tinuta miresei, a nasei si a celorlalte invitate...( pentru interesati pretul de lansare a acestui model este pentru cea mica-cca 6 cm,-cca 10cm, 15 ron/bucata si cea mare 20 ron/bucata)
     Si daca tot am adus vorba de miere in curand voi posta pe blog un tratament naturist  baza de miere de salcam. Va fi inceputul unei serii de tratamente naturiste pe care le recomand, testate de mine si cunostintele mele.
Am publicat reteta !  http://magiabucuriei.blogspot.com/2011/10/tratamente-naturiste-reteta-de.html

     Tot in curand voi lansa si noi ateliere de creatie hand made cu noile modele pe care le puteti invata.
Am publicat detalii pentru atelierele din Octombrie : http://magiabucuriei.blogspot.com/2011/10/3-noi-modele-calduroase-trandafiri.html

12 comentarii:

  1. Ce frumoase sunt florile Laura!!
    Mi-a facut placere sa iti citesc tot articolul:)!
    Bafta la provocare

    rux

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt frumoase florile tale.Parca vine primavara!Succes la provocare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt atat de delicate si de frumoase incat nu te mai saturi sa le privesti.Felicitari Laura...lucrezi absolut minunat! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte gingase floricelele tale, cele negre imi plac mult de tot.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt foarte frumoase si intr-adevar pot fi folosite in multe feluri. Cat despre stat pe pietre...mi-a cam teama sa nu rup ceva in mine. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoase florile, imi plac in special cele albe, sunt atat de delicate!!! Succes la provocare!

    RăspundețiȘtergere
  7. Oaaaaaaaaau!Cat de rapida ai fost!Sunt foarte delicate florile tale,mi-ar placea sa le port,cumva,oricum!Succes la provocare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Va multumesc tuturor! Va admir si eu tare mult pentru ceea ce faceti, fiecare dintre voi aduce bucurie si zambete in jur prin creatia sa. Spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  9. Int-radevar sunt superbe!
    Vreau sa-ti multumesc pentru urarea de bun venit dar si pentru sfaturi!Nu am vrut sa ma inscriu pe Scrapper in Romania cu tot blogul dar din greseala mi-a iesit asa....ai vazut ca eu am marturisit pe blogul meu ca mai am multe de invatat. acum nu stiu cum sa sterg vechil cont si sa ma inscriu din nou corect!

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna Laura! Felicitari, mai intai, pentru intreg blogul - e minunata combinatia aleasa de tine si la fiecare articol ma relaxez vizual cu creatiile tale, iar apoi ma informez cum nu se poate mai bine cu detaliile pe care le oferi cu fiecare post publicat.
    Mai apoi, felicitari pentru incantatoarele flori handmade; ai reusit sa creezi o adevarata gradina din asocierea acestora cu pietrele, o gradina unitara si totusi contrastanta prin gingasia florilor si duritate rocilor, cu toate acestea - ca si natura - tu ai reusit sa para totul atat de natural si firesc! Felicitari sin suflet pentru ingeniozitate si mult succes in concurs!

    RăspundețiȘtergere
  11. imi plac foarte mult, mai ales asa , impreuna!

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte frumoase florile. Le si vad impodobind un corsaj delicat de rochie de mireasa. Felicitari si succes!

    RăspundețiȘtergere