Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

luni, 17 octombrie 2011

Tratamente naturiste / Energizare cu Polen sau Pastura/ Poveste de vacanta

 Bine va regasesc,

Impartasirea de retete naturiste continua cu Cura cu Polen.

Eu prefer polenul crud   http://apiland.ro/polen.php?item=4  , dar daca calatoriti sa stiti ca este foarte bun si cel uscat. Eu pe cel uscat l-am folosit in vacanta mea din Bodrum , Turcia. In vacanta mea de anul acesta am si creat, in prima zi flori Portocalii, apoi o multime de flori si fluturi cu scoici si pietre culese de pe malul marii dimineata la ora 7 cand imi faceam pe faleza exercitiile de inviorare. Florile curcubeu, sunt suvenirurile pe care le-am adus prietenilor, am creat florile mele cele mai apreciate cu scoici si pietre culese de mine  ( au culorile chakrelor ,beneficiati de puterea terapeutica a tuturor culorilor si se asorteaza la orice) .

Ce va aduce folosirea Polenului? Polenul este sursa de fibre, antioxidanti, aminoacizi, vitamine , minerale,lactobacili. Creste nivelul de energie,  imunitatea, protejeaza si regenereaza sistemul digestiv, combate starile de oboseala.... si multe altele despre care puteti citi si aici
http://apiland.ro/polen.php?item=1. Acest polen crud eu l-am gasit si la Farmacia Apifarm pe Maria Rosetti in Bucuresti  , sau puteti comanda on line de la cei de la Apiland. ( cel de trandafir salbatic bun mai ales pentru colon, cel de castan dulce bun mai ales pentru circulatie, clel de paducel bun mai ales pentru inima)

Cum puteti face cura cu polen? (se recomanda zi de zi timp de 3 saptamani )

  • In alimentatia dv. la prima masa de dimineata consumati 2 lingurite de polen ca atare sau in iaurt, salata de fructe....
  • o altfel de cura este timp de 21 zile  sa puneti de seara intr-un pahar umplut pe jumatate cu apa 2 lingurite de polen , un obiect de argint -inel, lantisor....( are proprietati bacteriostatice- stiti ca la biserica lingurita de impartasanie si potirul sunt de argint , aceeasi e folosita sa impartaseasca pe toata lumea ). Dimineata scoateti obiectul de argint, adaugati 2 lingurite de miere si zeama proaspat stoarsa de la o lamaie , amestecati si beti pe stomacul gol. Are un gust foarte placut, ca de limonada. Aceasta cura datorita lamaii are si un efect foarte bun de detoxifiere a ficatului.
  • Petru persoanele mai sensibile la polen , sau copii cu deficit de vitamine si minerale, puteti face o cura cu pastura, o lingurita dimineata,  http://apiland.ro/pastura.php?item=1, care in plus are proprietati crescute de protejare si regenerare a ficatului.
Nota:  Daca dv. stiti ca sunteti alergic la anumite produse pe care eu le recomand sau doctorul va recomanda altceva, ascultati sfaturile medicului dv. Eu va recomand doar din experienta mea personala si a prietenilor mei, fiecare suntem unici. Un tratament naturist are efecte maxime atunci cand este aplicat in mod constant (cca 1 luna)  si este de folos sa fie insotit de un stil de viata sanatos.

Spor in toate si multe bucurii!
Sanatate !

2 comentarii:

  1. Esti o comoara si impartasesti cu noi atatea taine. chiar vroiam sa te intreb daca polenul este bun la copii mici cand am vazut mai jos ca recomanzi pastura. Saru'mana!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am uitat sa spun cat de mult imi plac floricelele tale. Le iubesc!

    RăspundețiȘtergere