Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

sâmbătă, 6 august 2011

Maci Galbeni - cadou pentru domnite

Se intreaba cavalerul :  oare sunt singurul in gandurile domnitei mele?
.... Si asa apare gelozia, galbena...... culoare corespondenta centrului energetic ce guverneaza abdomenul, chakra plexului solar, care atunci cand  este in dizarmonie da senzatie de disconfort abdominal.
  Linistea cavalerului poate fi adusa de o brosa pe care acesta sa o daruiasca domnitei, in culoarea terapeutica galben ce are putere antiinflamatoare si stimuleaza inteligenta :).

Pret promotional : 29 ron/ bucata

Fiecare este insotita de 1 metru de lantisor metalic negru argintiu, un elastic negru si o cutiuta pentagon origami hand made ce ii vor permite domnitei sa pastreze brosa in siguranta si sa o accesorizeze si in alte moduri decat brosa ( ... colier, bratara, in par, la pantaloni ca o curea, la geanta...)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu