Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

marți, 16 august 2011

Flori de nunta-cocarde, accesoriu pentru coafura mireasa

Adăugaţi o legendă
Ce poate fi mai frumos decat ziua nuntii, in care prietenii, rudele sunt aproape de tine ?
Si in mod traditional fiecare invitat este intampinat si primeste o floare ( cocarda) , simbol al participarii sale la eveniment. Cum ar fi ca invitatii dv. sa poarte cu drag aceste flori si apoi sa le mai poata purta in viata de zi cu zi?

    Va propun aceste flori minunate ce au sistem de prindere brosa , si pot fi purtate de invitatii dv. in multiple modalitati ( brosa, bratara, bentita.....). Fiecare este lucrata manual, cu multa migala si drag, accesorizata cu perlute de sticla sau perlute de cultura  .

 Le confectionez doar la cerere si in serii limitate. Putem personaliza daca nunta dv. este tematica si doriti o anumita culoare. Pretul este negociabil pentru comenzi peste 50 bucati. Modelele prezentate in fotografie sunt trandafir, floare de cires si narcisa accesorizate cu perlute de cultura sau perlute de sticla. Cea din mijloc este clama de par din doua flori suprapuse cu margele de sticla, poate fi un plus de eleganta pentru coafura de mireasa.
   Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu