Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

joi, 25 noiembrie 2010

Detalii preturi- Creatii unicat (brose si clame)zuzi dulcica roz si delicata lila

O modalitate de ambalare si prezentare
Bine va regasesc,

Multi prieteni ma intreaba pretul creatiilor. Raspunsul meu este ca pe piata gasiti creatii asemanatoare la peste 50 ron, eu momentan le dau la un pret simbolic,sub pretul pietei . Scopul principal este ca aceste creatii sa va aduca inspiratie, sa puteti vedea ce ati putea crea participand la cursurile organizate de mine.Important pentru mine este ca aceste creatii facute cu pasiune si iubire sa ajunga la cineva care le indrageste si apreciaza, imi place sa stiu cine le poarta, sa ma gandesc cum va insotesc in calatoriile voastre prin viata si va aduc multe bucurii, zambete si admiratie din partea celorlalti. Unde pot fi purtate? pe o bluza, la un sacou, pe un palton, la o esarfa, in par, pe geanta de umar....Va puteti inspira din puterea terapeutica a colorilor atunci cand alegeti o brosa sau o clama.
 Si inspirati de creatiile pe care le vedeti, va astept cu drag la cursuri, pentru ca eu cred ca fiecare dintre voi are o putere creatoare deosebita. Sunt mereu uimita de ce combinatii infinite pot face cursantii mei, cum fiecare are viziunea sa proprie si fiecare este minunata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu