Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

miercuri, 17 noiembrie 2010

Creativitate de toamna, din colectia ce puteti face si dv., va astept cu drag la cursuri


Floarea din stanga sus a indragit-o Adi pt a o darui lui Vio. Floarea din drepta sus a indragit-o Ruxandra si au plecat impreuna. Va multumesc,va doresc sa va aduca bucurii si noroc aceste creatii facute cu iubire si pasiune !

fotografiat cu blitz
Bine va regasesc :) dragi prieteni.
Ce mai faceti ? Am nevoie de opinia voastra, cum va place poza mai mult? Cu blitz sau fara blitz? Ce credeti ca pune mai bine in valoare culoarea si forma creatiilor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu