Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

vineri, 3 februarie 2012

Caldura casei- provocarea 22 Scrapper in Romania

Aceste dragalase flori -bujori infloriti ondulati- ( Accesoriu multifunctional cu sistem de prindere dublu brosa si clama , pot deveni si bentite,  corsaj, decoratiune pentru garderoba sau casa) sunt topite pe margini cu multa migala, apoi rasucite, totul la calduroasa flacara a unei  lumanari.

In mijloc au margelute de sticla , topita la temperaturi inalte pentru a fi transformata in aceste delicate bobite de nectar.

Iar votul din partea prietenilor pentru acest nou model de accesoriu este ca il vad ca insotitorul ideal in garderoba pentru un dans pasional.
Deci aceste flori bujori infloriti ondulati, sunt candidatele mele ideale pentru provocarea nr 22- "Caldura casei", lansat de http://www.scrapper-in-romania.blogspot.com/

5 comentarii:

 1. Laura se vede ca de fiecare data pui mult suflet in tot ceea ce faci:). Mie mi-au incalzit sufletul floricelele:)
  bafta la provocare
  rux

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt superbe floricelele tale Laura, ca intotdeauna. Sincere felicitari si mult succes le provocare!:)

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte frumoase.
  Ador florile handmade
  Bafta multa la provocare!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Pentru ca apreciez mult minunatiile care ies din mainile tale am revenit ca sa te anunt ca ai un premiu virtual pe blogul meu.Sincere felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 5. Frumoasa lucrare.
  Ai la mine pe blog un premiu:
  http://ileana-carmen.blogspot.com/2012/02/l-i-e-b-s-t-e-r-b-l-o-g-w-r-d-i-was-to.html
  Enjoy.

  RăspundețiȘtergere