Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

vineri, 14 ianuarie 2011

Colectia in culorile chakrelor- armonie

Purtand una din aceste creatii puteti  beneficia de armonie si efectele terapeutice ale tuturor culorilor
Cele 7 chakre sunt:chakra radacinii situata la baza, de culoare rosiechakra sexuala situata la doua degete sub ombilic, de culoare portocaliechakra plexului solar situata in dreptul stomacului de culoare galbenachakra inimii situata in dreptul inimii, de culoare verde -rozchakra gatului situata in golul de la gat, de culoare albastrachakra fruntii, denumita si al 3-lea ochi, situat in mijlocul fruntii, de culoare mov


chakra coroanei situata in varful capului de culoare alba sau argintie


Cu putina atentie puteti observa cum m-am jucat cu culorile. Sunt asezate in sensul acelor de ceasornic sau invers ( trigonometric ), incat par sa fie in oglinda.Toate desi par la fel, sunt diferite, fiecare are sensul ei propriu de asezare al culorilor.
De asemenea m-am gandit la sensul energetic de rotatie al Chakrelor, care poate fi orar sau antiorar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu