Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

Cursuri de masaj cu ventuze/piatra de jad GuashaVa doriti rezultate excelente, eficienta maxima pentru sanatate si frumusete impletite intr-o metoda exceptionala prin simplitatea si beneficiile ei?

Care ar fi o parte din aceste rezultate? Iata raspunsul:

  • Deblocarea ganglionilor limfatici
  • Drenaj limfatic
  • Activarea circulatiei ce are ca efect oxigenarea tesutului, purificare la nivelul pielii si in profunzime, fermitate, modelare
  • Scoaterea la suprafata, eliminarea toxinelor ce blocheaza tesuturi, muschi, articulatii


Cum se obtin toate aceste beneficii excelente pentru sanatate? 

Efectul este simplu si complex in acelasi timp: efectul de vacum functioneaza precum un aspirator si scoate din profunzimea tesutului sangele cu toxine blocat, rezidurile de metabolism, favorizeaza oxigenarea si respiratia celulara

 Da, asa ceva exista, metoda se numeste masaj cu VENTUZE/piatra de jad si/sau deblocare terapeutica iar pentru mine sunt o pasiune ce aduce sanatate, echilibru, curatenie in intregul nostru organism. 

Pentru a intelege fiziologic efectul ventuzelor este foarte simplu: va ganditi ca fiecare celula a noastra are nevoie de oxigen si elimina dioxid de carbon. Fara aer nu putem trai mai mult de cateva minute. Deci miscarea de vacum facuta de ventuze stimuleaza circulatia sanguina ce poate aduce astfel mai mult oxigen catre fiecare celula si ajuta la preluarea dioxidului de carbon rezidual din procesele metabolice.

La mod subtil, din punct de vedere al principiilor medicinii asiatice ventuzele/piatra de jad guasha regleaza energiile schimbatoare/perverse ale organismului(caldura, frig, uscaciune, umiditate, vant).

Cum se obtine aceasta echilibrare la nivel energetic a organismului?

 Ganditi-va ca exact in acest moment, in corp, se petrec o multitudine de procese celulare. Organismul nostru pentru a putea functiona este in continua schimbare, fiecare celula este ca o bucatarie in miniatura- sau pentru barbati va puteti inchipui o masina in miniatura :). 

  Pentru functionare optima, fiecare celula are nevoie continuu de schimb atat in interior cat si la exterior de nurtrienti/ reziduri de metabolism, iar  pentru aceasta hranire celulara si curatenie continua foloseste cele 5 energii subtile: caldura, frig, uscaciune, umiditate, vant. 

  Uneori se intampla sa fie prea mult din un anumit tip de energie si prea putin din alt tip, astfel desi la medic nu descoperim nimic in neregula semnele incep sa se vada pe fata si corpul nostru(riduri, lipsa de energie, lipsa de fermitate, senzatie de intepenit, durere).


Va astept cu drag sa facem un curs impreuna, veti fi uimiti de cum puteti deveni magicieni folosind ventuzele.

Cursurile disponibile sunt:
  • Masaj facial cu ventuza, piatra de Jad Guasha, piatra de Agat
  • Masaj corporal cu ventuze ( 2 module- primul de deblocarea ganglionilor limfatici, drenaj si activarea circulatiei; al doilea de modelare, detoxifiere si aplicare terapeutica)
  • Masaj corporal cu Piatra de jad Guasha (drenaj limfatic, activarea circulatiei, deblocare terapeutica)


Pentru detalii despre cursuri/sau cum puteti beneficia de un astfel de masaj ma puteti contacta:

Laura Ioana Popescu

 tel 0722603916
mail: witteveenlaura@gmail.com