Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

vineri, 10 iunie 2016

Faţă în faţă cu şeful tău! Alege cine conduce în viaţa ta prin metoda Theta Healing

Când vrei să înțelegi o problemă, un blocaj, o suferință, ai nevoie de o metodă de abordare. 

O asemenea metodă de abordare a problemelor noastre este Theta Healing, o disciplină spirituală, care ajută la clarificarea stării psihice și meta-psihice, eliberarea intelectului și sufletului de iluzii, blocaje și toate sechelele confuziei și ignoranței.
Nu vrem să facem prezentări superficiale ale unui lucru atât de fascinant , ci vă aşteptăm să vă convingeţi singuri. 


PROGRAM:

19:00-19:30- Recepţia participanţilor

19:30-20:30 - Sesiunea 1 - Ce este Theta Healing

20:30-21:30- Sesiunea 2- Exerciţii şi metode de aplicare

21:30-22:00- Networking

DE CE SĂ VII LA UN WORKSHOP THETA HEALING?

Pentru că:

- vei învăţa exerciţiul de Testare Musculară, prin care afli ce convingeri sunt adevărate sau false pentru tine, ceea ce te ajută să iei decizii, să te cunoşti mai bine!

- vei învăţa pe ce frecvenţe sunt gândurile tale (scala conştiinţei) şi ce energie ai în toate celulele atunci când îţi menţii constant anumite tipare mentale de gândire, anumite emoţii

- vei învăţa câte un exerciţiu rapid şi eficient prin care poţi elimina toxine din corpul, mintea, emotiile şi spiritul tău

DE CE AI LIPSI DE LA ACEST WORKSHOP?

Pentru că:

- doreşti să îţi păstrezi credinţele limitative şi supărările, uneori chiar foarte vechi, de pe vremea copilăriei

- preferi să fii mereu speriat de ceea ce apare în viaţa ta

- gândirea negativă este ceea ce vrei să păstrezi în viaţa ta

- consideri că toată lumea din jurul tău este responsabilă pentru ceea ce ţi se întâmplă şi tu nu poţi face nimic

- îţi place să te plângi continuu şi doreşti ca ceilalţi să se schimbe pentru ca tu să fii fericit/ă


BONUS: Înscrie-te până pe data de 13 iunie, luni, ora 18:00, şi primeşti CADOU, o şedinţă individuală de 30 minute Theta Healing.

DESPRE LAURA POPESCU:

Laura este Instructor şi Terapeut Theta Healing, cu o experienţă de peste 20 ani în sănătate şi frumuseţe corporală şi facială, în training pentru terapeuţi masaj şi cosmeticiene, training pentru tehnici de comunicare, Coach şi terapeut pentru dezvoltare personală şi profesională.

Acreditari: Instructor curs Bază, Instructor curs Avansat, Instructor curs Manifestare şi abundenta, Instructor Curs Rhythm.


ÎNSCRIERE AICI:

BILET: 80 RON

Mai multe informaţii:
office@metamorfis.org
0745141765