Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

duminică, 5 iunie 2016

Workshop practic: Invata Tehnica de masaj facial cu miere si Tehnica de aplicare de lumanari terapeutice auriculare Tade


Tehnica de aplicare de lumanari terapeutice auriculare Tade se bazeaza pe efectul de vacum la nivelul canalului auricular(horn vacumat), pe faptul ca sunt create prin procedee manuale(inglobeaza astfel o mare cantitate de Bioenergie), din componenti 100% naturali (panza de in, ceara de albine si turmeric) . Beneficiile terapeutice:

 • efect antiinflamator si depurativ foarte puternic, se recomanda in dureri de gat, otite, sinuzite
 • elibereaza energiile stagnate, stimuland procesul interior de vindecare
 • relaxare si linistire a intregului sistem nervos, puternic efect antistres.
Tehnica speciala de masaj facial cu miere peresupune efectuarea unui masaj super eficient prin realizarea efectului de vacum la suprafata pielii si efectele compozitiei mierii, 100% Bio-naturala, ceea ce duce la obtinerea urmatoarelor beneficii:

 • Stimularea circulatiei limfatice, eliminarea toxinelor
 • Efectul de vacum ajuta la o curatare mecanica in profunzime a celulelor, ducand la eliminarea rezidurilor de metabolism si favorizarea hranirii celulare
 • Are efecte spectaculoase in tratarea acneei datorita efectelor antiinflamatoare si a curatarii impuritatilor, favorizeaza eliminarea acestora fara durerea din timpul extractiilor cosmetice.
 • Oxigenarea si circulatia periferica se imbunatateste, prin aceasta fiind favorizata regenerarea celulara, stimularea secretiei de colagen
 • Creste tonusul tesutului de sustinere, in felul acesta pielea devine mai supla si mai elastica
 • Reducerea ridurilor si efect de lifting
 • Este stimulata si imbunatatita intreaga actiune a organelor interne, prin actiune reflexogena
 • Mierea este antiseptica, hraneste tesuturile prin compozitia sa bogata in minerale, proteine, acizi organici, vitamine, antioxidanti, uleiuri esentiale( de la plantele de unde este culeasa)


Cursul este practic, primiti aceste terapii si le efectuati la randul vostru.

Beneficiati de scheme de tratament ce va pot aduce rezultate excelente in terapiile aplicate in saloanele cosmetice. Aveti atuul de a aplica Tratamente 100% naturale, cu eficienta dovedita imediata pentru sanatate interioara si exterioara, excelent efect antistress.  

Maxim 8 locuri

Puteti vedea VIDEO MASAJ FACIAL CU MIERE AICI

Miercuri 8 Iunie ora 18- 21.30
Centrul medical Age Sense:
Strada Clucerului 55, et 2, int 6 C, 
Zona 1 Mai

--

Laura Ioana Popescu

Coach-Terapeut / Instructor ThetaHealing®
Trainer Wellbeing- masaj ventuze/guasha
Mobil: 0722603916

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu