Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

sâmbătă, 8 martie 2014

WORKSHOP COACHING SI CREATIVITATE HANDMADE CU ATITUDINE

Bine ai venit primavara! e timpul sa plantam semintele, pentru a ne bucura de roade!

Iti multumesc draga cititorule ca te-ai oprit o clipa pentru a citi aceste randuri. Am sa iti impartasesc o informatie valoroasa.

Ti s-a intamplat sa ai lucruri pe care nu le mai folosesti si totusi sa le ti fiindca nu vrei sa le arunci?
ti-ai dorit vreodata ca tot ceea ce este nefolositor sa se transforme si sa devina nou, frumos?

Am o veste buna pentru tine: in Univers totul se recicleaza, totul este energie potentiala, tot ceea ce ai adus in viata ta la un moment dat poate fi transformat, incat din inutil sa devina benefic, util, frumos. Atat bucati de materiale care aparent sunt inutile, cat si comportamente care nu ne mai sunt de folos, totul se reinventeaza, devine o noua creatie.

 Cum? Iata ce iti propun:

WORKSHOP COACHING SI CREATIVITATE HANDMADE CU ATITUDINE

De ce ai participa la un astfel de workshop?  Ce beneficii ai?

  • Prin exercitii de coaching inveti sa gasesti tot ceea ce este mai bun la tine, ce merita sa fie apreciat, placut, din trasaturile tale, comportamentele tale, atitudinile tale, si iti descoperi calitati pe care alte persoane le observa la tine.
  • Inveti posturi corporale de putere, care adoptate timp de doua minute te pun in starea necesara de a face ceea ce iti propui ( studiate si validate de cercetatorii psihologi sociologi prin observarea posturilor corporale si rezultatele persoanelor cercetate)
  • Inveti cele mai puternice afirmatii de putere testate, validate si recomandate de lideri de succes precum Brian Tracy ( leader si autor motivational de renume), Richard Bandler ( autorul NLP - modalitatea controlarii starii interioare prin atitudinea exterioara), Louise Hay ( autor best seller-uri internationale precum "Poti sa iti vindeci viata")
  • Primesti o "reteta magica" de coaching , pe care o poti folosi in orice blocaj din viata de zi cu zi ,din care inveti cum poti ajunge de la nevoie la rezultatul dorit
  • Te distrezi si te relaxezi creend un accesoriu Handmade cu atitudine, primesti reteta bine pazita de creatorii handmade de a face oricand si din orice un accesoriu,  descoperi secrete speciale despre creativitatea din orice resturi iti sunt la indemana.
  • Surprize speciale si cadouri garantate pentru fiecare participant.
Cum se desfasoara? Cui se adreseaza?
  • putem veni la birou sau ne putem intalni intr-un loc pe care-l stabilim impreuna, noi aducem tot ceea ce este necesar pentru a creea un accesoriu unic si diferit HANDMADE CU ATITUDINE
  • putem face ca o activitate de team building la servici cu colegii sau ca o activitate de socializare cu prietenii/cunostintele
  • se adreseaza oricarei persoane care poate tine in mana un ac cu ata(indiferent de sex)  si vrea sa se distreze si relaxeze - talentul nu este neaparat necesar, toti participantii care respecta "reteta" si instructiunile primite realizeaza garantat un accesoriu.
Iata ce spun participantii de la alte workshopuri  aici. De asemenea daca doriti sa vedeti si cumparati din acccesorii puteti accesa  pagina de facebook Handmade-cu-atitudine

Iti prezentam mai jos accesorii create de participanti la unul dintre cele mai recente workshopuri, fiecare minunat, unic si diferit in felul sau :Workshopul este organizat si coordonat de:
Laura Witteveen Popescu- Trainer, coach, terapeut cu peste 15 ani experienta
Cristina Popescu - creator Handmade cu atitudine

Te asteptam cu drag si bucurie sa ne contactezi pentru a afla mai multe detalii si disponibilitate :
Date Contact:
Laura Witteveen Popescu              tel 0722603916  mail : witteveenlaura@gmail.com
Cristina Popescu                            tel 0722677971 mail soarekrs@gmail.com

Pana cand reusim sa ne vedem la workshop, pentru doritori, va propun un exercitiu foarte puternic de coaching, tema pentru acasa Imi place de mine! Ce imi place la mine? Exercitiu de Stil si Atitudine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu