Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

duminică, 18 decembrie 2011

Ultimul eveniment de Creativitate de anul acesta. Joi 22 decembrie ora 19 Meditatie si creativitate!


 http://www.facebook.com/events/155946927846842/

Se pregateste o noua seara de creativitate prin meditatie! Haideti sa exploram universul interior prin meditatie, aducand apoi la lumina comorile gasite in interior, creand si jucandu-ne cu Existenta!

 In aceasta seara Laura Witteveen ne propune o noua joaca a magiei creativitatii, iar cine e curios sa vada cum ne-am jucat la prima intalnire cu Laura, poate sa vada aici:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.258151714232361.56215.247974655250067

 Vom incepe seara cu o meditatie Osho iar apoi, dupa o scurta pauza, vom continua cu atelierul de creativitate.

Programul serii:
19:15 - Meditatie Osho;
20:35 - Atelier creativitate cu Laura;
22:00 - Sharing intre prieteni;

Iata ce va propune Laura:

------------------
De cate ori v-ati gandit ce ati mai putea face cu blugii care s-au rupt si nu-i mai puteti folosi?

Va invitam la acest atelier  ce va dezvolta creativitatea si va scapa de stress. Cum? Plecand de la bucati de material aparent inutile, pas cu pas, prin indicatiile primite de a face operatiuni pe care le faceti in mod obisnuit ( taiat cu foarfeca, indoit, lipit...), obtineti un accesoriu pe care poate la inceput nu credeati ca-l puteti face. Si astfel atelierul devine o metafora, ce puteti face in viata dv. cu alte lucruri care aparent sunt inutile? Cum pot fi transformate si puse impreuna pentru un nou rezultat final?  Distrati-va, experimentati odihna activa si invatati sa confectionati chiar dv. accesorii florale unicat din materiale textile ! Puteti face floarea dv. ce nu se va ofili niciodata.Nu este necesara experienta in lucru manual.

Ce vom face ? ne vom juca si crea timp de 1h si 15 minute, din material de blugi, vom face Petale de Lotus din material de blugi,,model inspirat din Kanzashi( arta japoneza a gheiselor de a isi face singure podoabele de par ) si de fapt putem folosi orice materiale mai groase in ton cu vremea de afara :).

Ce invatati?

   Timp de 1h si 15 minute in care invatati modelul floral Petala de lotus denim . Invatati cum puteti crea partea din mijlocul florii orice culoare doriti, pe modelul de a face nasturi de pe vremea buniciilor. Invatati cum sa accesorizati creeatiile  florale ca brosa, clama, bentita fantezie, bratara, colier...

Ce primiti ?
Tot ceea ce este necesar pentru a face creeatia dv unicat -materiale textile de lucru, lipici special ,diverse sisteme de prindere.....
Creatiile  le pastrati pentru a le purta, a le face cadou....a le vinde
Primiti bonus: elastic ce va permite sa accesorizati florile ca bentita, bratara.

Veti fi propriul designer al accesoriilor unicat .Barbatii sunt binevenitii pentru a se relaxa si simti bine alaturi de noi, iar creatiile lor vor fi un excelent cadou pentru doamnele care vor aprecia flori cadou ce nu se ofilesc niciodata.

-----------------
Contact:
 Ojas - 0726 196 912, mail: contact@oshojoy.ro
 Laura Witteveen - 0722603916, 0762834516, web: http://magiabucuriei.blogspot.com
Locatie : Bdul. Pache Protopopescu nr. 104(sediul Asociatiei Creativ), sector 2 Bucuresti, Vis a vis de Pro tv, langa statia de metrou Iancului.( E o poarta mare de lemn si intrati intr-o curte interioara)

Contributie sugerata : 25 ron participarea la ambele, meditatie si atelier de creativitate, cost simbolic pentru a sustine cheltuielile administrative de inchirierea spatiului si materiale. Dar este binevenit oricine doreste sa experimenteze beneficiile meditatiei si creativitatii si orice contributie va permiteti este binevenita.

Daca alegeti sa veniti doar la atelierul de creativitate la 20.30 si ajungeti mai devreme va rugam sa asteptati in liniste la usa fiindca in timpul meditatiei din prima parte se inchide usa cu cheia, apoi se redeschide la 20.20-20.30.
 Haideti sa deschidem portile creativitatii, sa impartasim cu Existenta ceea ce asteapta sa fie exprimat in noi!

 Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu