Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

miercuri, 23 noiembrie 2011

Ateliere de creatie Hand made Flori Magice -Accesorii din piele naturala si denim

 Vin Sarbatorile !

Deci sa le intampinam cum se cuvine.
Lansam noile flori din piele naturala si un nou atelier de creatie Flori Magice cu flori din piele naturala-fulgi de nea.

Multumim participantilor pentru feed back-uri, foarte de folos pentru perfectionarea continua a atelierelor. Astfel datorita dorintelor dv. avem imbuntatiri la structura atelierelor. Vom face ateliere cu 2 modele diferite consecutiv, din materiale diferite. Participantii care revin beneficiaza de tarif special si bonusuri.
La urmatoarele ateliere Flori Magice,  disponibile atat pentru evenimente open cat si pentru activitati de socializare/ Team building , veti invata 2 modele  : Fulgi de nea din piele naturala si Petale de lotus Denim.
Va ganditi la un eveniment de socializare cu prietenii, odihna activa, interactiune intre membrii unei echipe, decorarea locului in care va desfasurati activitatea, decorarea pomului de craciun cu accesorii lucrate de echipa dv. ? Atelierele de creatie pot fi solutia ! Cum? Plecand de la bucati de material aparent inutile, pas cu pas, prin indicatiile primite de a face operatiuni pe care le faceti in mod obisnuit ( taiat cu foarfeca, indoit, lipit...), obtineti un accesoriu pe care poate la inceput nu credeati ca-l puteti face. Si astfel atelierul devine o metafora, ce puteti face in viata dv. cu alte lucruri care aparent sunt inutile? Cum pot fi transformate si puse impreuna pentru un nou rezultat final?  ( Pentru grupuri, corporate se poate face atelier cu un model pe durata a 1h si 15 minute)

Ce primiti ?
Tot ceea ce este necesar pentru a face accesoriile dv unicat -materiale de lucru, lipici special ,diverse sisteme de prindere.....
Creatiile dv. le pastrati pentru a le purta, a le face cadou....a le vinde
Primiti bonus: elastic ce va permite sa accesorizati florile ca bentita, bratara


Cost Ateliere Fulgi de nea din piele si  Petala de lotus Denim :

  •  -45 ron participare/model 
  •  -35 ron participare /model (70 ron ambele) daca participi la cele 2 modele consecutiv , sau vi cu un prieten/a 
  • -30 ron participare /model (60 ron ambele) daca ai mai fost si la alte ateliere Flori Magice,sau vi insotit/a de 2 prieteni/e ( plus cadou bonus in valoare de 10 ron ,pt fiecare persoana)
Cadoul bonus consta in :

  • 1metru elastic negru lat de 1 cm -2 ron
  •  set de ace de cusut -1 ron 
  • 10 sisteme de prindere tip brosa - 3 ron
  • 2 seturi de ace de siguranta diferite marimi - 2 ron
  • bentita de par -2 ron
        Atelierele se desfasoara astfel:
  •  Sambata 10 decembrie  de la 14.00 la 15:15 (atelier cu model Fulgi de nea din piele ) si de la 15:15 la 16.30 (atelier cu model Petale de Lotus din denim),
  •  Marti 20 decembrie  de la 19.00 la 20:15 (atelier cu model  Fulgi de nea din piele ) si de la 20:15 la 21.30 (atelier cu model Petale de Lotus din denim).Locuri limitate: 15 locuri/atelier .Varsta minima de participare 10 ani ( lucram cu foarfeca si ac )
Locatia : Popa Soare nr 7, langa Unirii  http://www.mystictree.ro/map.jpg

Inscriere, confirmare participare si detalii la: In Out Natural Life S.R.L, persoana contact- Laura Witteveen 0762834516 /0722603916, mail: witteveenlaura@gmail.com.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu