Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

duminică, 3 iulie 2011

Ateliere de creatie Brose si clame Tematice - 20 iulie Bio Natural, 27 iulie Glamour,3 august Romantic, 10 august Clasic

clasic-petala de narcisa

bio-Natural- ca o panseluta

Romantic- model ca o margareta
Atelier creatie brose si clame Hand Made din materiale textile, tematic.
Ce planuri ai miercuri seara incepand cu ora 19 timp de o ora si un sfert ?

Vrei sa iesi cu o prietena? Vrei sa faci ceva util si sa te relaxezi?

Vrei sa iti dezvolti creativitatea folosind terapia ocupationala si sa socializezi ?

Ti-ai dorit vreodata croitoreasa ta sa iti puna in valoare un articol de imbracaminte, sa ai accesorii unicat?

Aici ai posibilitatea de invata cum sa iti creezi oricand vei avea nevoie  brosa si clama ta de par unicat care sa iti puna in valoare feminitatea.
Barbatii sunt binevenitii  pentru a se relaxa si simti bine alaturi de noi, iar creatiile lor vor fi un excelent cadou pentru doamnele din viata lor care vor aprecia o floare ce nu se ofileste niciodata.
Nu este necesara experienta in lucru manual.


Urmeaza:


Bio-Natural 20 iulie- Precum si in natura ,modelul are o simplitate si o frumusete uimitoare prin faptul ca plecand de un simplu cerc se obtine o floare. Folosim materiale naturale, bumbac, in si accesorizam cu elemente din natura :boabe de cafea, diverse seminte, capacele de ghinda......

Glamour27 iulie- Modelul este precum frunzele unui nufar, rotunde la capete. Folosim materiale stralucitoare, accesorii metalice, margelute. Pune in evidenta stralucirea si delicatetea feminina.

Romantic-3 august- Modelul este precum o margareta cu multe petale, folosim materiale pastelate cu o textura usor apretata, scoici, pietre -  precum o fire romantica s-a intors din calatorie si isi foloseste micile suveniruri culese de pe malul marii, pietricele de pe drum pentru a isi creea brosa si/sau clama care ii va aduce aminte de drumurile sale. Invatam sa facem si modele suprapuse din doua flori.

ANULAT ( VA FI REPROGRAMAT, INFO IN CURAND LA PAGINA ATELIERE CREATIE )Clasic 10 august - Modelul este precum o narcisa continua ideea de la Romantic, este o varianta avansata a petalei pe care o invatam acolo. Invatam sa ne creem partea din mijloc pe modelul vechi de fabricare al nasturilor ( din material imbracat), folosim culori ce pot fi oricand accesorizate la o tinuta de birou : Alb, negru, gri, bej...

COST :

-45 ron persoana

-vino cu o prietena si platiti doar 35 ron

Gratuit: materiale de lucru, lipici special, sisteme de prindere, accesorii diverse conform tematicii....)

-Creatiile dv. le pastrati pentru a le purta, a le face cadou, a le vinde....
Inscriere si confirmare la telefon : 0722603916/ 0762834516, Mail : witteveenlaura@gmail.com

Maxim 15 persoane.

Locatia ; CAFENEAUA CONSERVATOR


Usor de ajuns. Mijloace de transport:

-126,368  statia Luterana venind dinspre piata Romana,

 -122,126,137,138,168,178,226,268,368, Statia Cismigiu venind dinspre -roilor, pe langa Conservator 3 minute de mers pe jos.

-61,66,69,70,85,90,91,92,122,137,138,268,336,601 Gradina Cismigiu venind dinspre Universitate, 7 minute de mers pe Ion Brezoianu

-61,66,69,70,85,90,91,92,336,601,Gradina Cismigiu venind dinspre Kogalniceanu 7 minute de mers pe Ion Brezoianu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu