Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

luni, 13 iunie 2011

17 iunie tema serii Clasic .Atelier terapie ocupationala -Creatie hand made Brose si clamemodelul de petala pe care-l veti invata la seara clasic
Bine va regasesc!
Seria de Ateliere tematice continua.


Atelierul de vineri 10 iunie cu tema Bio-Natural a fost un succes. Ne-am distrat ,relaxat si fiecare a plecat acasa cu brosa si clama sa creatie proprie. Cei mai norocosi au castigat si la tombola . Iata cateva imagini cu participantele ( Eugenia, Dana, Ana-Maria, Andreea, Ruxandra ), creatiile serii si castigatoarele tombolei cu premiile lor brose si clame ( Dana, Andreea, Ruxandra)

Urmeaza 17 iunie Tema serii: Clasic .
Atelier Terapie ocupatioanala- creatie brose si clame.
Ce planuri ai vineri seara incepand cu ora 19 timp de o ora si jumatate?
Vrei sa iesi cu o prietena? Vrei sa faci ceva util si sa te relaxezi?
Vrei sa iti dezvolti creativitatea folosind terapia ocupationala si sa socializezi ?
Ti-ai dorit vreodata croitoreasa ta sa iti puna in valoare un articol de imbracaminte, sa ai accesorii unicat?
Aici ai posibilitatea de invata cum sa  a creezi oricand vei avea nevoie  brosa si clama ta de par unicat care sa iti puna in valoare feminitatea.
Daca esti de sex masculin esti binevenit pentru a te relaxa si simti bine alaturi de noi, iar creatiile tale vor fi un excelent cadou pentru femeile din viata ta.
Nu este necesara experienta in lucru manual.
Tema serii este Clasic, vom folosi o noua tehnica de a face o floare, o modalitate clasica de a construi partea din mijloc pe stilul clasic de construire al nasturilor.
COST :
-45 ron persoana
-vino cu o prietena si platiti doar 35 ron /persoana
GRATUIT
-toate materialele incluse ( textile, unelete de lucru, lipici special, sisteme de prindere, accesorii diverse conform tematicii....)
-Creatiile dv. le pastrati pentru a le purta, a le face cadou, a le vinde....
-tombola cu premii: puteti castiga prin tragere la sorti una dintre creatiile cu tema evenimentului 

Inscriere si confirmare la telefon : 0722603916/ 0762834516, Mail : witteveenlaura@gmail.com
Maxim 15 persoane.
Locatia ; CAFENEAUA CONSERVATOR

Usor de ajuns. Mijloace de transport:
-126,368  statia Luterana venind dinspre piata Romana,
 -122,126,137,138,168,178,226,268,368, Statia Cismigiu venind dinspre -roilor, pe langa Conservator 3 minute de mers pe jos.
-61,66,69,70,85,90,91,92,122,137,138,268,336,601 Gradina Cismigiu venind dinspre Universitate, 7 minute de mers pe Ion Brezoianu
-61,66,69,70,85,90,91,92,336,601,Gradina Cismigiu venind dinspre Kogalniceanu 7 minute de mers pe Ion Brezoianu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu