Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

luni, 29 noiembrie 2010

Colectia cu sticla de murano


brosele si clama de pe capacele albe(8 cm diametru) au in mijloc sticla de Murano


vineri, 26 noiembrie 2010

Doua creatii stil "blonda de la drept " inconjurate de admiratori


Creatii facute de mine in 10 ore de lucru continuu, intre ora 15 si ora 3 dimineata
Pentru a va da seama de marime,sunt fotografiate pe capace albe cu diametrul de 8 cm.

joi, 25 noiembrie 2010

Detalii preturi- Creatii unicat (brose si clame)



zuzi dulcica roz si delicata lila

O modalitate de ambalare si prezentare
Bine va regasesc,

Multi prieteni ma intreaba pretul creatiilor. Raspunsul meu este ca pe piata gasiti creatii asemanatoare la peste 50 ron, eu momentan le dau la un pret simbolic,sub pretul pietei . Scopul principal este ca aceste creatii sa va aduca inspiratie, sa puteti vedea ce ati putea crea participand la cursurile organizate de mine.Important pentru mine este ca aceste creatii facute cu pasiune si iubire sa ajunga la cineva care le indrageste si apreciaza, imi place sa stiu cine le poarta, sa ma gandesc cum va insotesc in calatoriile voastre prin viata si va aduc multe bucurii, zambete si admiratie din partea celorlalti. Unde pot fi purtate? pe o bluza, la un sacou, pe un palton, la o esarfa, in par, pe geanta de umar....Va puteti inspira din puterea terapeutica a colorilor atunci cand alegeti o brosa sau o clama.
 Si inspirati de creatiile pe care le vedeti, va astept cu drag la cursuri, pentru ca eu cred ca fiecare dintre voi are o putere creatoare deosebita. Sunt mereu uimita de ce combinatii infinite pot face cursantii mei, cum fiecare are viziunea sa proprie si fiecare este minunata.

miercuri, 24 noiembrie 2010

Detalii despre organizare cursuri creatie

  Cu drag vin in locatia dv: birou, sala de clasa, sufragerie , daca sunteti intre 5 si 10 persoane doritoare de a participa la curs. O parte dintre colaboratorii mei prefera aceasta varianta ( scoala, birou...) , evita traficul din Bucuresti,sunt intr-un mediu confortabil si cunoscut,sunt deja o grupa formata. Cu siguranta veti alege varianta cea mai potrivita pentru dv.

Timp de desfasurare: aproximativ 60 minute, cu grupe cuprinse între minim 5 şi maxim 15 participanţi. Intr-o sedinta terminati o creatie pe care o luati cadou cu dv.

Se oferă gratuit:
·         materialele din care se confectioneaza accesoriile (materialul textil, adezivul, sisteme de prindere etc.).

In plus, plecati acasa cu propria creatie realizata pentru a va impodobi garderoba sau a o face cadou cuiva drag.

Cursuri :           
 Incepatori  : 45 ron/ persoana/ sedinta. Un modul incepatori are 4 sedinte. In fiecare sedinta se invata un model de petala. Apoi combinatiile creative sunt infinite. Reducere la achizitionarea pachetuli de 4 sedinte..

Se organizeaza si curs pentru avansati dupa terminarea modulului de incepatori. Creste gradul de dificultate.

Date contact:
Laura Witteveen
Telefon: 0762834516  ;  E-mail: witteveenlaura@gmail.com

Persoanele interesate lasati-mi va rog un mesaj pentru a va putea tine la curent cu detaliile de organizare.

Va multumesc,
si va astept cu drag,
Spor in toate si multe bucurii!

miercuri, 17 noiembrie 2010

"Nu amana bucuria pentru cand iti vei fi invatat toate lectiile. Bucuria este lectia ta." Alan Cohen


Broscuta ce a fost odata martisor, s-a transformat in brosa. S-a intors cu drag la Daciana care o indrageste tare mult.


Creativitate de toamna, din colectia ce puteti face si dv., va astept cu drag la cursuri


Floarea din stanga sus a indragit-o Adi pt a o darui lui Vio. Floarea din drepta sus a indragit-o Ruxandra si au plecat impreuna. Va multumesc,va doresc sa va aduca bucurii si noroc aceste creatii facute cu iubire si pasiune !

fotografiat cu blitz
Bine va regasesc :) dragi prieteni.
Ce mai faceti ? Am nevoie de opinia voastra, cum va place poza mai mult? Cu blitz sau fara blitz? Ce credeti ca pune mai bine in valoare culoarea si forma creatiilor?

marți, 16 noiembrie 2010

sâmbătă, 13 noiembrie 2010

sunt la Dana,pe maini bune, ma poarta in par , in curand va participa si ea la cursuri de Ergoterapie, creatie de flori si fluturi
leopardul cu ghinda a plecat astazi in calatorie prin lume ,este la o doamna deosebita pentru a accesoriza esarfe
clama alb cu negru, delicata , clasica, astazi a gasit protectorul ei o doamna draguta pe care am intalnit-o la Plafar
fluturas protejat de flori cu lantisor


buburuza dalmatian inconjurata de flori cu lantisor
 


vineri, 12 noiembrie 2010

Fluturas unicat cu minighinda
  Minighinda este subtire, de 1 cm , iar corpul ei este lung de cca 2 cm. Acest Fluturas unicat este pe maini bune, aduce bucurie si culoare pe sacoul unei prietene dragi, Stefania. Iti multumesc Stefania pentru ca porti aceasta creatie.
Flori de toamna, cu perlute negre din semintele unui copac

un fluture fericit intre doua flori delicate

Pete de culoare-lumina, energie si optimism
   Va astept cu drag la cursuri de creatie, asa minuni puteti face si dv. Aceste brose sunt disponibile si pentru cine vrea sa le achizitioneze, la pretul simbolic . Sunt create cu drag si pasiune, fiecare unicat necesita cca o ora pentru a prinde viata , forma, culoare.

miercuri, 10 noiembrie 2010

Terapie prin culori -Rosu aduce putere si energie, ideal de purtat cand aveti o intalnire importanta, aveti de facut o prezentare mai multor persoane

Fluture rosu din organza si satin
Terapie prin puterea vindecatoare a culorilor. Purtand aceasta brosa beneficiati de efectul terapeutic al culorii rosu.

ROŞU
Roşul este puternic dinamizant şi este un remediul excelent pentru stările de lipsă de putere, pentru stările de moleşeală şi de asemenea este util în caz de hipotensiune.
PORTOCALIU
Portocaliul conferă elan mobilizator, trezeşte bucuria interioară şi are un puternic efect tonifiant asupra psihicului. El este totodată un puternic remediu afrodisiac.
GALBEN
Galbenul este un puternic stimulent al inteligenţei. El are efect vindecător în caz de reumatism, artrită şi de asemenea ajută întărirea structurii osoase.
VERDE
Verdele este culoarea armoniei, a echilibrului şi a neutralităţii. Verdele are un puternic efect vindecător în cele multe situaţii de boală, de la dureri de cap până la cancer.
TURCOAZ
Turcoazul este culoarea imunităţii. El are efect vindecător în feluritele boli inflamatorii ori febrile, în cazul tensiunii nervoase ori al agitaţiei mentale.
ALBASTRU
Albastrul face să apară o profundă stare de relaxare în întreaga fiinţă. El are efect vindecător în caz de hipertensiune, astm, migrene şi este un excelent remediu anti-stress.
VIOLET
Violetul are mai ales un profund efect regenerator din punct de vedere spiritual. El favorizează vindecarea nevrozelor, a tulburărilor mentale
Cutiute de cadou, creatii unicat din hartie cartonata, inspirate din origami.
brose unicat, creatia mea cu nr 99 si 100.