Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

miercuri, 8 decembrie 2010

Oferta speciala de sarbatori- Promotii-donez 50% din incasari pentru a ajuta o studenta sa isi continue studiile


Bine va regasesc ,

Se apropie sarbatorile, cu totii ne gandim la cei dragi si dorim sa le facem un cadou unic, deosebit. Create fiecare cu multa bucurie si pasiune,in aproximativ o ora de lucru continuu pt a finaliza o singura
creatie, creatiile unicat :  brose, clame, cutiute de cadou pot fi cadouri de neuitat pentru cei dragi.

Pe piata gasiti creatii asemanatoare la peste 40 ron bucata. Cu ocazia sarbatorilor va propun o oferta speciala :
  •  Orice brosa SAU clama la 25 ron
  • Orice cutiuta stil origami cu trandafir stil curling 10 ron
  • La 4 brose SAU clame achizitionate ( orice combinatie ), pe a 5 a o primiti cadou, sau primiti cadou 2 cutiute de cadou lucrate in stil origami.
  • Bonus pentru orice brosa sau clama un delicat saculet de organza.
  50% din incasarile acestor creatii le voi dona unei studente care mie imi este tare draga si o admir foarte mult. Este vorba despre sora mea  Cristina Popescu  (36 ani) , care are 2 copii mari, Robert 17 ani si Ana maria 13 ani. O admir foarte mult pentru ca dupa o casnicie incheiata dupa 10 ani,a terminat liceul , apoi a facut facultatea de Marketing  si acum face 2 ani de masterat la Faculatatea ASE , Specializarea Marketing si Management. Este angajata cu un salariu de aproape 1000 ron lunar, iar taxa pentru facultate este 3600 ron pe an, din care 1800 ii are de platit acum pana in Ianuarie cand incepe sesiunea pentru a putea intra in examene. Ii sunt recunoscatoare pentru ca mereu imi este un exemplu de determinare , perseverenta. Datorita dificultatilor financiare se gandea sa renunte acum la studii , dar eu chiar cred in ea si sunt mandra de toate realizarile ei.
  Ganditi-va ca puteti face un cadou unicat si in acelasi timp contribuiti la continuarea studiilor pentru cineva care chiar are nevoie. Isi doreste un viitor mai bun pentru ea si pentru copii ei, studiile o pot ajuta sa gaseasca un job mai bine platit, si in acelasi timp sa fie un exemplu pozitiv pentru copiii ei.

Contactati-ma va rog pentru a veni la dv. la firma, birou....., pentru a va alege creatiile potrivite pentru cadourile dv.

   Si nu uitati de fapt scopul acestor creatii facute de mine este de a va inspira si a face si dv creatii minunate la cursurile organizate de mine. Contactati-ma cand aveti o ora libera, tot ce aveti nevoie este o masa si scaune, in rest vin eu la dv cu toate materialele necesare si fiecare isi pastreaza creatia proprie, fara problema traficului din Bucuresti, simplu si usor, vin eu la dv. 30 ron pe sedinta/persoana , 100 ron pachet 4 sedinte/persoana -cursuri de creativitate .
 Iar daca doriti sa ne intalnim intr-o locatie gen ceainarie, si dv. aveti o sugestie , cunoasteti managerul, sau sunteti chiar dv managerul si sunteti interesat sa organizam aceste cursuri unde se pot intalni persoane doritoare de a creea , sunt deschisa la sugestii.
.
Pe curand,
Va multumesc,
Laura Witteveen
0722603916
0762834516

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu