Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

luni, 20 decembrie 2010

Thank you everybody ! 100% incasarile din luna decembrie le donez studentei mele dragi, are nevoie de 1800 ron pentru a intra in examene in Ianuarie

Henk-set 3 creatii si cutiuta 70 ron
Marius-set 3 creatii si cutiuta 70 ron
Mihaela-set 3 creatii si cutiuta 70 ron
Alina- set 2 fluturi si cutiuta 50 ron
Marina- 2 creatii 40 ron
Alma-4 creatii 80 ron
Corina- 1 creatie 20 ron
Maria-set special 50 ron
Florentina-2 set 3 creatii si cutiuta, 2 set 2 creatii si cutiuta- 240 ron
Laurentiu-set 2 creatii si cutiuta 50 ron
Daciana-set 2 creatii si cutiuta 50 ron

Total 790 ron

Va multumesc tuturor care priviti blogul meu ,va multumesc pentru cand admirati creatiile facute cu mult drag, pasiune si bucurie ,pentru cand le purtati,pentru cand le achizitionati pentru a le darui  ,pentru ca va fac sa zambiti, zambetele voastre sunt cea mai mare satisfactie pentru mine..

  Mai am creatii Unicate de sarbatori, contactati-ma va rog pentru a veni la dv sa va alegeti cadoul unicat pentru momente inegalabile de bucurie si zambete .

Laura Witteveen
0722603916
0762834516

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu